Coaching

Wanneer kan coaching jou helpen?

 • Wanneer je behoefte hebt aan een extern klankbord om je gedachten en ideeën te verhelderen.
 • Bij een gevoel van onbehagen, niet lekker in je vel zitten en niet weten wat de oorzaak ervan is.
 • Als je last hebt van terugkerende patronen in je leven.
 • Indien de balans tussen werk en privé verstoord is of als je een andere kant op wilt gaan in je carrière.
 • Wil  je beter grenzen leren stellen?
 • Ondervind je problemen in de communicatie of omgang met anderen?
 • Bij het herstellen van verbroken contacten met familieleden en/of vrienden.
 • Als je eens kennis wilt maken met familie opstellingen, eventueel eerst via de één op één methode.
 • Je wilt het nu eens anders gaan doen.
 • Wil je meer aandacht aan je gevoel / intuïtie geven?
 • Je jezelf beter wilt voelen en meer geluk wilt ervaren.

Voel je de behoefte aan iemand die een veilige omgeving schept, volle aandacht voor je heeft, waar je op kunt leunen, die met aandacht luistert, vragen stelt, maar ook soms provoceert en je zonder er omheen te draaien feedback en richting geeft, waar je echt iets mee kunt in het dagelijks leven, dan kan ik iets voor jou betekenen.

Ik werk van mens tot mens, niet met een schema, stappen plan of methodiek, ik maak contact, ik voel, ik spiegel en luister scherp naar je verhaal. Ik geef terug wat er in mij opkomt.

Met als doel dat je een duidelijker en helderder beeld van jezelf en je gedrag krijgt en van de invloed van anderen om je heen. Indien je inzicht krijgt in je eigen gevoel dan kun je duidelijker aangeven wat er in je omgaat, en op die manier ook echt contact maken en meer betekenen voor de mensen om jou heen.

Door dit inzicht kun je groeien en met meer daadkracht in het leven staan voor wie jij bent.

Coaching leert je anders naar jezelf en de wereld om je heen kijken, hierdoor ontstaan nieuwe inzichten en keuzemogelijkheden.

Vanzelfsprekend ga ik discreet met jouw gegevens en de informatie die je stuurt om en leggen wij na een intake gesprek jouw doel(len) en onze afspraken vast.

 

F.                                                                                                                                                                                                           “Fred Bosman is een warme, krachtige persoonlijkheid waardoor een snel een veilige connectie is waarbinnen alles er mag zijn. Fred luistert met aandacht naar de ambities en uitdagingen van de ander. Door zijn expertise en ervaringen weet Fred snel tot de kern te komen en jou te ondersteunen, adviseren en motiveren. Fred laat je jouw authenticiteit weer ontdekken waardoor je het gevoel krijgt voluit in het leven te staan. Met veel energie en voluit in jouw kracht staande levert dit onder andere op het zakelijke vlak optimaal rendement en financieel welbevinden op. Ik kan Fred Bosman dan ook van harte aanbevelen.”

M.
“Ik heb veel aan de coaching van Fred gehad. Hij heeft mijn leven zeer positief beïnvloed. Hij kan zeer goed luisteren, je voelt je heel veilig, op je gemak, hij voelt echt, hij weet snel tot de kern door te dringen en d.m.v. je een spiegel voor te houden je op een heel bijzondere “eigen” wijze, je zelf te laten inzien wat er moet gebeuren, veranderen..
Fred is een warme persoonlijkheid die heel erg goed kan luisteren, (mee)voelen, communiceren, inspireren waardoor je heel snel tot inzichten komt”.

T.
“Ik ben zeer tevreden over Fred Bosman Coaching. Hij is in staat om objectief, zonder vooroordelen en persoonlijke mening, te kijken/luisteren naar de feiten en daarop te acteren, adviseren. Hij is duidelijk, direct en houdt je een spiegel voor, met als doel zelf na te denken en inzicht te krijgen in de situatie”.

Ik wil een vrijblijvend gesprek

 

Hoewel Fred Bosman de informatie op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit Fred Bosman alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via www.fredbosman.nl word aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op geen enkele wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend. Op de artikelen van Fred Bosman op www.fredbosman.nl en de facebookpagina van Fred Bosman rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en/of afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende, Fred Bosman. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met Fred Bosman, info@fredbosman.nl.