Contact / privacy

Binnen mijn werktijden kan ik u niet de aandacht geven die ik zou willen, indien u mijn voice-mail inspreekt neem ik contact met u op wanneer  ik u al mijn aandacht kan geven. In het vrijblijvende gesprek bespreken wij onder andere of we een goede klik, om tot samenwerking te komen, hebben. Tevens bespreken wij of uw onderwerp zich leent voor coaching.

Mobiel; 06-50656262

Met alle informatie in dit contact formulier wordt discreet omgegaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Privacy Beleid

Bescherming persoonsgegevens
Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Met de nieuwe privacywet worden onze gegevens beter beschermd. Wanneer jij je inschrijft bij FRED BOSMAN heb je rekening te houden met onderstaande en geef je hier expliciet toestemming voor.
Algemeen
Op deze pagina tref je de privacyverklaring van FRED BOSMAN aan. Je wordt aangeraden deze privacyverklaring zorgvuldig te lezen voordat je verder gaat op onze website. FRED BOSMAN is statutair gevestigd te Purmerend en staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 37146632. FRED BOSMAN is per e-mail te bereiken via info@fredbosman.nl en voor vragen over de privacyverklaring ook via info@fredbosman.nl.
In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe FRED BOSMAN omgaat met de verwerking van jouw persoonsgegevens. FRED BOSMAN hecht veel waarde aan een goede bescherming van dergelijke gegevens en om jou hier zo goed mogelijk over in te lichten. Zo wordt onder meer aangegeven welke (categorieën) persoonsgegevens worden verzameld en voor welk doel de persoonsgegevens worden gebruikt. Tevens geeft FRED BOSMAN aan welke wettelijke rechtsgrond ten grondslag ligt aan het verwerken van de persoonsgegevens.
Deze privacyverklaring is van toepassing op alle bezoekers van deze website. Indien je niet akkoord bent met deze privacyverklaring, dien je de website te verlaten. De verwerking van persoonsgegevens door FRED BOSMAN valt binnen de wettelijke vrijstellingsregelingen. Om die reden is de verwerking niet aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
FRED BOSMAN behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. De huidige privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 24 mei 2018.
Soorten, doelen, rechtsgronden en termijn van verwerking van persoonsgegevens:
In de eerste plaats worden persoonsgegevens verwerkt als je het contact/inschrijfformulier invult. Bij het invullen van het formulier wordt jouw naam en e-mailadres gevraagd. Dit is nodig om contact met je op te kunnen nemen, maar wordt ook gebruikt om je in de toekomst op de hoogte te kunnen stellen van bepaalde diensten die interessant voor je kunnen zijn en om je waardevolle informatie op te sturen. De persoonsgegevens worden opgeslagen voor een termijn gedurende de overeenkomst duurt. Daarnaast worden aanvullende persoonsgegevens verwerkt in geval van het afhandelen van een betaling. Hieronder vallen onder andere achternaam, voornaam, telefoonnummer, adres en bankrekening nummer. FRED BOSMAN verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. De bovenstaande gegevens worden vijf (5) respectievelijk zeven (7) jaren bewaard uitgaande van de wettelijke bewaarplicht. De rechtsgrond voor de verwerking van jouw persoonsgegevens is omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst. Zonder je naam en e-mailadres kan FRED BOSMAN geen contact met je opnemen. Daarnaast is FRED BOSMAN in geval van facturen en belastingaangifte verplicht om deze gegevens te verwerken.
Indien je geen persoonsgegevens aan FRED BOSMAN wilt verstrekken, is FRED BOSMAN niet in staat om de diensten aan jou te leveren. Hierdoor kan het zijn dat FRED BOSMAN niet kan voldoen aan de contractuele, wettelijke en de noodzakelijke verplichtingen. Eventuele nadelige gevolgen door het niet verstrekken van de persoonsgegevens liggen in zo een geval bij jou. Je kan je afmelden voor de mailinglijst van FRED BOSMAN door je af te melden via de link onderaan de e-mails. De mailings worden periodiek verstuurt.
Cookies
FRED BOSMAN maakt op haar website gebruik van cookies. Wat zijn cookies? Een cookie is een stukje data dat door een website op jouw computer wordt geplaatst. Elke keer wanneer je de website van FRED BOSMAN bezoekt, verzamelt zij basis technische informatie met Facebookpixels en / of Google Anaytics. Facebookpixels en Google Analytics houden bij welke pagina’s je bezoekt. Tevens doet FRED BOSMAN aan retargeting door het verwerken van analytics data zodat wij kunnen zien hoeveel bezoekers de site heeft en daarnaast een op maat gemaakte content kunnen aanbieden. Ook maakt FRED BOSMAN gebruik van cookies ter verbetering van de website, dit worden ook wel functionele cookies genoemd.
Verwijzing naar andere websites
Deze privacyverklaring is alleen van toepassing op deze website en op subdomeinen van deze website.
Het kan zo zijn dat deze website links bevat naar andere websites die niet worden beheerd en/of eigendom zijn van de FRED BOSMAN. Indien je door het klikken op deze link op een andere website terecht bent gekomen, geldt de privacyverklaring van de desbetreffende website. FRED BOSMAN is op geen enkele manier aansprakelijk of verantwoordelijk voor die website of voor de privacyverklaring op die website. FRED BOSMAN raadt je aan bij bezoek van de website de privacyverklaring goed door te lezen, voordat je verder gaat op de website.
Jouw persoonsgegevens worden slechts met derden, niet zijnde verwerkers, gedeeld als FRED BOSMAN op grond van een wettelijke verplichting gehouden is persoonsgegevens door te geven aan bevoegde instanties.
Beveiliging
FRED BOSMAN heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om de persoonsgegevens van jou te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking. De website heeft een SSL-certificaat, waardoor de gegevens over een beveiligde verbinding verstuurd worden.
Jouw privacyrechten
Gegevens die niet langer nodig zijn worden verwijderd. Je hebt zelf recht op inzage, rectificatie, verwijdering of beperking van het verwerken van jouw persoonsgegevens, dit staat in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Om misbruik en/of fraude te voorkomen, zullen wij je wel altijd vragen om jezelf te identificeren voordat je hiervan gebruik wil maken.
Indien je een klacht wil indienen over FRED BOSMAN met betrekking tot het verwerken van jouw persoonsgegevens, dan kan je dit bij ons melden door een mail te sturen met je persoonsgegevens naar info@fredbosman.nl. Dan helpen we je graag verder.