Dating

Ben jij het ook zo zat om via de vele apps op zoek te gaan naar een partner ? Om er na enkele maanden achter te komen dat jullie toch niet bij elkaar passen. Heb jij nog zin in een date na velen malen teleurgesteld te zijn in het uiterlijk, en de intentie. Een goede relatie begint na een ontmoeting met de juiste persoon. 

Maar wat is die juiste persoon, is het een lijstje met eigenschappen waaraan diegene moet voldoen, een klik? intuïtie? We hebben in onze schooljaren veel geleerd, echter er is ons niks geleerd in het kiezen van de juiste partner. 

Dit zien we ook terug in de steeds groter wordende groep singles die Nederland rijk is. Waarom kies jij ervoor om single te blijven? Omdat je het heerlijk vind alleen? Om maar niet weer de teleurstelling van een falende relatie mee te maken of omdat je simpelweg niet meer weet wat te doen?

Ik heb in mijn werk als coach al vele mensen bij elkaar gebracht. Naast mijn goed ontwikkelde intuïtie heb ik een wetenschappelijk bewezen methode die ik toepas om duidelijk te maken in hoeverre 2 mensen bij elkaar passen. Elke partner die ik jou voorstel heeft dus met mij al een gesprek gehad, vragenlijst ingevuld en heeft een serieuze intentie in het vinden van een partner. Mijn cliënten zijn mensen die niet tientallen dates willen hebben maar die beseffen dat tijd kostbaar is en mij gebruiken om de eerste selectie te maken. Hierdoor blijft dating leuk word de liefde van jouw leven ook voor jou te bereiken.

Jacqueline en Wim

Wij zijn door de wetenschappelijk bewezen methode die Fred gebruikt uitgekomen bij elkaar. Alhoewel ik wel enigszins sceptisch was ben ik daar later op terug gekomen. Ik had slechts 2 dates nodig om de liefde van mijn leven te vinden. Het intake gesprek gaf mij al een heleboel inzicht in mijzelf door de vragen die gesteld werden op het vragenformulier. Fred hanteert tevens een feedback systeem zodat je na elke date weet hoe je overkomt. Het heeft mij na een eenzame tijd weer het geluk gebracht waar ik lang na op zoek was en buiten een fantastische relatie sta ik nu ook steviger in mijn schoenen wat zich ook op het zakelijke vlak terugbetaald. Ik kan Fred aan iedereen aanbevelen.

Monique.

Ik heb veel aan de coaching van Fred gehad. Hij heeft mijn leven zeer positief beïnvloed. Hij kan zeer goed luisteren, je voelt je heel veilig, op je gemak, hij voelt echt, hij weet snel tot de kern door te dringen en d.m.v. je een spiegel voor te houden je op een heel bijzondere “eigen” wijze, je zelf te laten inzien wat er moet gebeuren, veranderen..
Fred is een warme persoonlijkheid die heel erg goed kan luisteren, (mee)voelen, communiceren, inspireren waardoor je heel snel tot inzichten komt..

Tanja.

Ik ben zeer tevreden over Fred Bosman Coaching. Hij is in staat om objectief, zonder vooroordelen en persoonlijke mening, te kijken/luisteren naar de feiten en daarop te acteren, adviseren. Hij is duidelijk, direct en houdt je een spiegel voor, met als doel zelf na te denken en inzicht te krijgen in de situatie

Om een afspraak te maken voor een intake of een vrijblijvend gesprek ben ik te bereiken onder nummer ; 06-50656262 of stuur een e-mail naar matching@fredbosman.nl met daarin de tijden waarop jij beschikbaar bent voor een afspraak / telefoongesprek.

Hoewel Fred Bosman de informatie op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit Fred Bosman alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via www.fredbosman.nl word aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op geen enkele wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend. Op de artikelen van Fred Bosman op www.fredbosman.nl en de facebookpagina van Fred Bosman rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en/of afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende, Fred Bosman. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met Fred Bosman, info@fredbosman.nl.