In 21 dagen naar overvloed van Deepak Chopra

Wilt u ook een keer de 21 dagen mee maken ? Bij 10 deelnemers start ik weer een 21 dagen van overvloed. Geef uw contact  gegevens door en abonneer u op de nieuwsbrief dan neem ik bij genoeg deelnemers contact met u op.

De bewustmakende 21-dagen meditatie uitdaging “Overvloed creëren”/ “Creating Abundance” van Deepak Chopra bestaat uit 21 geluidsopnames van ongeveer 15 minuten. Daarin legt hij dingen uit en geeft iedere dag een affirmatie en een mantra voor het thema van die dag. Daarna volgt er een meditatie.

Ik vind het een fantastische verzameling levenswijsheden, die je blik op jezelf en de wereld verandert. Er blijkt van van alles mogelijk te zijn wat je zelf totaal niet voor mogelijk had gehouden. Heel veel blijkt niet vast te staan, er zijn ons beelden aangeleerd over hoe de wereld werkt die niks met de realiteit te maken hebben. Je hoeft niet altijd hard te werken om iets te bereiken. Jouw gedachten bepalen hoe de wereld eruitziet. Vind de verbinding met jezelf terug, en diepe wensen en verlangens zullen spontaan vervuld worden.

Ik begeleid het hele proces, ben beschikbaar voor vragen, help je door de weerstand heen  en zal tussendoor tips geven.

Wil je meedoen? stuur dan een bericht via het contactformulier met jouw telefoonnummer of stuur een Whatsapp bericht naar 06-50656262 onder vermelding van ; In 21 dagen naar overvloed.

3 antwoorden op “In 21 dagen naar overvloed van Deepak Chopra”

 1. De 21 dagen overvloed onder begeleiding van Fred bracht mij terug naar een gevoel van dankbaarheid en bewustzijn. Dankbaar voor het samen ervaren, een stille steun van de groep.
  En bewustzijn in verantwoordelijkheid ;omdat je de overvloed om je heen ervaart besef je dat je verbonden bent met iedereen om je heen, als startpunt met jezelf, maar de verantwoordelijkheid hebt om je eigen overvloed ook met anderen te delen.
  Dat vind ik stilmakend.

 2. De 21 dagen meditatie leven in overvloed onder leiding van Fred vond ik een bijzondere ervaring.
  Zijn coaching tijdens deze 21 dagen heb ik als professioneel en liefdevol motiverend ervaren.
  Het groepsproces werkt stimulerend.
  Het besef groeide steeds meer over hoe mooi het is wanneer wij ons bewustworden van onszelf. Bewustworden van datgene waar wij onszelf in tegenhouden.
  Nieuwe inzichten over hoe wij kunnen kiezen voor en het ervaren van overvloed in ons leven.
  Dankbaar hiervoor.

 3. “In 21 dagen naar overvloed” was voor mij een prachtige reis. Ik ben mij weer bewust van het feit dat het niet draait om wat er in je leven gebeurd maar hoe jij daar op reageert. Fred is een bijzondere “reisleider” die mij op inspirerende wijze over mijn weerstand heeft geholpen en mij heeft doen inzien dat elke dag even de tijd te nemen om stil te staan bij al die dingen waar je dankbaar voor kunt zijn, en lief te zijn voor jezelf, net zo belangrijk is als de dagelijkse routine die je vanzelfsprekend vindt.
  Jouw leven begint bij jezelf en als je je daarvan bewust bent dan is vrijwel niks onmogelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *