De Wandeling
Ondernemers

Ondernemers

Ontdek Jouw Ondernemerspad.

Ben je een ondernemer die vastzit in de wirwar van mogelijkheden? Voel je je soms overweldigd door de vele keuzes en ontbreekt het je aan duidelijkheid?

Ik begrijp de uitdagingen waar jij als ondernemer voor staat. Als jouw persoonlijke gids en mentor bied ik gerichte ondersteuning om jouw koers te bepalen in de zee van zakelijke opties.

Samen zullen we:

  • Scherpstellen op jouw visie en strategie voor maximale impact.
  • Richting geven aan je energie en tijd, zodat je doelgericht te werk gaat.
  • Feedback geven om jouw plannen te versterken en valkuilen te vermijden.
  • Ontdekken waar je passie en expertise samenkomen en daar kansen benutten.
  • Voorkomen dat je vastloopt in de veelvoorkomende valstrikken die groei belemmeren.

Ondernemen is een reis die helderder wordt met de juiste focus. Sta mij toe jouw kompas te zijn op deze ondernemersreis, waarbij we samen streven naar succes en groei.

Laten we samen die paden bewandelen die leiden naar een gefocuste en succesvolle toekomst. Neem vandaag nog contact op om jouw reis te starten!

Ik ben 26 jaar oud en ik ben nu een jaar ondernemer. Als ondernemer ben ik bezig met marketing, sales, financiën, persoonlijke ontwikkeling en nog veel meer. Vanaf het begin is Fred Bosman mijn coach. Fred Bosman coacht mij in alle onderdelen van mijn bedrijf. Hij heeft veel verstand van financiën wat ervoor zorgt dat ik kansen aangrijp waar ik anders het bestaan niet vanaf had geweten (regelingen, kostenbesparingen etc.). Hij kent de valkuilen en ziet de mogelijkheden. Daarnaast is hij creatief en meedenkend, wat betekent dat ik qua marketing en sales enorm veel ideeën heb ontvangen. 

Hetgeen dat mij het meeste helpt, is dat Fred de vaardigheid heeft om rust te creëren. Wanneer ik door de bomen het bos niet meer zie, helpt hij mij om nieuwe inzichten te vinden en het vertrouwen in mezelf weer verder op te bouwen. Hij stelt precies de goede vragen om mezelf de oplossing voor mijn zorg(en) te laten vinden. Na een gesprek of wandeling met Fred heb ik weer boordevol inspiratie, vertrouwen en discipline om door te werken aan mijn onderneming. Precies wat ik nodig heb als (startende) ondernemer, Dankjewel Fred! 

× Hoe kan ik je helpen?