4 antwoorden op “Will conflict end your relationship?”

  1. Heb zelf heel veel haat gevoeld..het is onmacht..niet weten om te gaan met liefde..ben opgegroeid met ruzieende ouders..onbegrip voor elkaar..geen ruimte voor eigen mening..dit heeft me mijn relatie gekost..het niet begrijpen van liefde..ik kon er niet mee omgaan..na veel zelfstudie en psychologische hulp ben ik gaan inzien dat haat niet bij me past..de haat werd losgemaakt door de liefde..ik wilde elke seconde voelen dat ik geliefd werd..1 misstap van mijn partner was een dolk in mijn hart..de afwijzing van mijn ouders..zussen..het is een hele lange weg..en eerlijk gezegd twijfel ik of ik ooit nog een relatie zou willen..ik heb heel veel liefde te geven en zou het graag ontvangen maar ben zo bang voor de afwijzing..ik weet waar het vandaan komt en kan het analyseren..maar een partner met begrip is een speld in de hooiberg..maar misschien is de tijd er nog niet rijp voor..de tijden lijken veranderd..mannen en ook vrouwen zijn afstandelijker..bang om gekwetst te worden..zo zonde..hierdoor ontzeggen we ons een hoop..na 1 discussie is er gelijk boosheid en afkeer..haat is iets dat tegen jezelf keert..haat is ontvredenheid..machteloosheid..ik wil het niet meer voelen..ik denk dat haat niet in een relatie thuis hoort..als 2 mensen voor elkaar bestemd zijn zul je geen haat voelen..maar dit is mijn mening..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *